tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Bostäder

Utvecklar studentbostäder i Lund, Växjö och Karlstad

Publicerad: 24 augusti 2016, 09:40

K2A har erhållit markanvisningar för att uppföra hyres- och studentbostäder i Lund, Växjö och Karlstad, sammantaget cirka 400 bostäder.

Ämnen i artikeln:

StudentbostäderLundVäxjöKarlstad

I Lund har K2A erhållit markanvisning motsvarande 100 hyres- och studentbostäder. Marken är belägen i den nya stadsdelen Brunnshög, i nordöstra Lund, i nära anslutning till Tekniska Högskolan och forskningsanläggningarna ESS och MAX VI.

I Växjö omfattar anvisningen mark motsvarande 180 studentbostäder inom kvarteret Limnologen i anslutning till Campusområdet. K2A kommer att uppföra studentbostadshus med åtta våningar, med liknande träbyggnadsteknik som används i bolagets övriga bostadsprojekt.

I Karlstad har markanvisning erhållits inom området Sommarro där K2A planerar att uppföra 100-150 studentbostäder. Bostäderna kommer att ligga i anslutning till Campus Karlstad.

– Det är mycket tillfredsställande att vi nu kommer att kunna etablera oss på dessa stora universitetsorter, där det också kan finnas möjlighet till ytterligare intressant utveckling för oss framöver, kommenterar Johan Knaust, vd för K2A.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev