Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Utvecklar 800 bostäder i Upplands-Bro

Publicerad: 8 maj 2019, 11:23

Illustration: Petter Furå.

Magnolia Bostad och Heimstaden Bostad går in i ett joint venture med målet att gemensamt utveckla runt 800 bostäder i Bro, i Upplands-Bro kommun.


Ämnen i artikeln:

HeimstadenMagnolia bostad

Magnolia Bostad och Heimstaden Bostad går in i ett joint venture med målet att gemensamt utveckla runt 800 bostäder i Bro, i Upplands-Bro kommun. Marken ägs sedan tidigare av Magnolia Bostad men förvärvas nu av det gemensamma JV-bolaget.

Området har en lagakraftvunnen detaljplan och kommer bestå av flerbostadshus och småhus. Produktionsstart för bostäderna sker under 2019 och första inflyttning beräknas till 2021.

– Vi ser framemot vårt fortsatta samarbete med Heimstaden Bostad. I detta JV kommer vi att tillsammans utveckla hållbara boenden för långsiktig förvaltning och vi ser stort värde i att kombinera våra styrkor och kompetenser, säger Fredrik Lidjan, verkställande direktör på Magnolia Bostad.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

HeimstadenMagnolia bostad

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.