Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Svenska Bostäder fastställer ny ledning för fastighetsutveckling – Leigard blir ny chef

Publicerad: 5 september 2022, 08:33

Nya ledningen: Anton Leigard, Ann-Christine Nyberg, Johanna Ekblad och Mikael Svensson

Svenska Bostäder rekryterar Anton Leigard som ny fastighetsutvecklingschef. Rekryteringen är ett led i det kommunala bolagets strategiska inriktning mot en mer hållbar fastighetsutveckling. Här är kvartetten som utgör den nya ledningen för fastighetsutvecklingen.


Ämnen i artikeln:

Svenska BostäderSvepet

Anton Leigard kommer närmast från Boklok, där han varit marknadsområdeschef för Stockholm och Mälardalen, och han har också varit engagerad i utveckling av bostadsplattformar för Skanska.

I Svenska Bostäders nya ledning för fastighetsutvecklingen finns också Johanna Ekblad ny som chef för nyproduktion och Mikael Svensson ny som chef för ombyggnad. 

Johanna Ekblad är internrekryterad från rollen som projektledare på Svenska Bostäder och kommer tidigare från Ikano Bostadsutveckling. 

Läs mer: Staden säljer Vällingby centrum 

Mikael Svensson kommer från Akelius fastigheter, där han varit avdelningschef. 

Tillsammans med Ann-Christine Nyberg, som kvarstår som chef för projektuveckling, utgör de den nya ledningen för Svenska Bostäders Fastighetsutveckling. 

Uppdraget för Svenska Bostäders Fastighetsutveckling är dels att renovera de fastigheter som man förvaltar dels att förse stockholmarna med nya hyresrätter.

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Svenska BostäderSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.