Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Sundbyberg bryter med Serneke – entreprenören svarar: ”Undermålig projektering”

Publicerad: 7 september 2021, 08:14

I Hallonbergen i Sundbyberg utför Serneke två entreprenader i ett stadsutvecklingsprojekt. Men staden är inte nöjd och säger upp samarbetet.

Foto: Arild Vågen / Wikipedia

Sundbybergs stad avslutar sitt samarbete med Serneke – mitt under ett pågående anläggningsarbete. Bakgrunden är att de anser att entreprenören brustit i tidplan och utförande. Serneke menar å sin sida att kommunen inte har levererat de bygghandlingar som de ska.


Ämnen i artikeln:

SernekeSundbyberg

Serneke varit en del av ett stadsutvecklingsprojekt i Hallonbergen i Sundbyberg. Stadsutvecklingen handlar om bostäder, verksamheter och service, men också om att bygga om gator och vägar samt utveckla parker

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i den svenska fastighetssektorn.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 395 kr ex. moms (ord. pris 2 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

SernekeSundbyberg

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.