Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Stordalen tecknar storavtal i Solna

Publicerad: 18 januari 2018, 12:17

Bild: Företagsbostäder

Företagsbostäder utökar utbudet av longstay-boenden med 487 lägenheter. Samtliga är belägna i Solna, i norra Stockholm.


Ämnen i artikeln:

SolnaStockholmFöretagsbostäder

Det var i slutet av oktober som Petter Stordalens Strawberry Living presenterades som ny majoritetsägare av Företagsbostäder.

– Stockholmsregionen är norra Europas motor. Innovationerna flödar, företag startas och näringslivet plöjer på. Ska detta kunna fortsätta så krävs det lösningar på den bostadssituation som vi ser i våra storstäder. De nya lägenheterna som vi nu kan tillföra marknaden blir ett oerhört välkommet tillskott, säger Petter Stordalen.

Lägenheterna är under produktion och kommer att vara inflyttningsklara mellan andra kvartalet 2019 och första kvartalet 2020.

– Det känns oerhört bra att kunna satsa ytterligare i Stockholm och att därigenom också underlätta för våra kunder till att nyrekrytera och hyra in konsulter på tidsbestämda uppdrag. Att kunna vara med och främja tillväxt är givetvis bra, men ännu bättre känns det att nu kunna erbjuda våra kunder större tillgänglighet och möjligheter till vettigt, bekvämt och prisvärt boende, säger Charlotte Dellblad, VD på Företagsbostäder.

Lägenheterna varierar i storlek från ettor till fyror.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.