Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Stena dubblar byggtakten

Publicerad: 23 augusti 2016, 05:05

Jakob Mörndal

Stena Fastigheter planerar att fördubbla produktionen av nya bostäder på egen mark och anställer Jakob Mörndal som bostadsrättsstrateg.


Ämnen i artikeln:

Stena Fastigheter

De senaste åren har Stena Fastigheter haft som målsättning att bygga 500 bostäder om året i de tre storstadsregionerna, för att svara på den stora efterfrågan på bostäder som finns.
– Det gör att vi nu fördubblar takten till 1 000 bostäder per år, säger Christel Armstrong Darvik, koncernchef Stena Fastigheter, i ett pressmeddelande.

Hittills har Stena Fastigheter i första hand byggt hyresrätter, men framöver kommer en del av de nyproducerade lägenheterna att bestå av bostadsrätter.
– Genom att bygga en mix av både hyresrätter och bostadsrätter stärker vi våra områden och ökar valfriheten för våra kunder, säger Christel Armstrong Darvik.

För att utveckla bostadsrättsaffären har Stena Fastigheter anställt Jakob Mörndal Jakob tillträder den nyinrättade tjänsten den 1 november. Han kommer närmast från Klövern AB där han arbetat som projektledare och assistent till vd Rutger Arnhult.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Stena Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.