Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag14.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Bostäder

Startar nytt marknadsområde i norra Sverige

Publicerad: 2 september 2016, 09:00

Brf Dragonen i Umeå.

Riksbyggen nu ett nytt marknadsområde i norra Sverige med målsättningen att leverera 200 nya bostäder årligen och sätet för marknadsområdet blir i Umeå.


Ämnen i artikeln:

RiksbyggenFastighetsmarknaden i norra Sverige

Det nya marknadsområdet sträcker sig från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Just nu utvecklar Riksbyggen bostäder i olika skeden av processen i Umeå, Luleå och Skellefteå. Dessutom pågår samtal med kommuner och markägare i Kiruna, Gällivare, Östersund och Sundsvall med målet att även på dessa orter kunna erbjuda bostäder.

– Marknadsområdeskontoret kommer att ligga i Umeå men vi ska även ha medarbetare placerade på andra orter, till exempel i Luleå och Sundsvall. Personalstyrkan har utökats från två till sex personer de senaste åren och vi siktar på att rekrytera ytterligare fyra medarbetare de närmaste tolv månaderna, säger Carl-Henrik Appel, regionchef för Riksbyggen Bostad Stockholm/Norr.

Chef för det nya marknadsområdet blir Lars Lundgren.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.