Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag14.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Bostäder

SBB får markreservation i Haninge

Publicerad: 26 september 2016, 04:44

Ilija Batljan är vd för Samhällsbyggnadsbolaget.

Foto: Rikshem.

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden har tecknat ett avtal med Haninge kommun om markreservation i Jordbro och Västerhaninge. SBB räknar med att kunna bygga minst 1000 nya bostäder på marken.


Ämnen i artikeln:

SBB FastigheterIlija BatljanHaninge

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden har tecknat ett avtal med Haninge kommun om markreservation i Jordbro och Västerhaninge. SBB räknar med att kunna bygga minst 1000 nya bostäder på marken. Avtalet kommer att behandlas av kommunstyrelsen under innvarande vecka och om det godkänns kommer SBB att kunna projektera marken och starta en utredning om områdets fortsatta utveckling.

– Vi är glada att ha fått till stånd ett avtal med Haninge kommun där vi ges möjlighet att utveckla områdena med bostäder och annan service. Vi ser fram emot ett samarbete med till exempel Jordbro kulturhus och andra lokalt engagerade invånare för att tillsammans utveckla områdena, säger Ilija Batljan, vd för Samhällsbyggnadsbolaget, i ett pressmeddelande.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.