Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Bostäder

Satsar 9 miljoner för hög takt i bostadsbyggande

Publicerad: 16 Juni 2014, 05:25

Alliansen i Stockholm har beslutat att skjuta till drygt 9 miljoner kronor till åtgärder för att säkerställa en långsiktigt hög takt i bostadsbyggandet i staden.


Ämnen i artikeln:

Stockholm

Alliansen i Stockholm har beslutat att skjuta till drygt 9 miljoner kronor till åtgärder för att säkerställa en långsiktigt hög takt i bostadsbyggandet i staden. Den största delen av satsningen, 5,2 miljoner, går till att öka effektiviteten i bostadsproduktionen men man fördelar även pengar till ökad kommunikation och information om ett växande Stockholm. Det framgår av ett pressmeddelande.

I en kommentar skriver Joakim Larsson (M), borgarråd och ordförande i Exploateringsnämnden, att för att nå målet om 140 000 nya bostäder innan 2030 behöver man fokusera alla resurser i samma riktning.

”Satsningen på nära 10 miljoner kronor används både till att anställa fler handläggare och på ökad kommunikation med de som bor i anslutning till de planerade bostäderna,” skriver han vidare.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Stockholm

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.