Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Så blir Kungälvs högsta byggnad

Publicerad: 17 mars 2020, 15:27

Brf Kaprifolen i Kongahälla, Kungälv

Foto: Riksbyggen

Riksbyggen planerar för uppförandet av Brf Kaprifolen i Kongahälla, Kungälv. Byggnaden kommer ha 14 våningar och därmed bli Kungälvs högsta hus.


Ämnen i artikeln:

RiksbyggenKungälv

Brf Kaprifolen rymmer totalt 99 lägenheter och är Riksbyggens fjärde bostadsrättsförening i Konghälla. Sammanlagt bygger bolaget totalt fem föreningar i stadsdelen. 

– Riksbyggen fortsätter nu sitt framgångsrika bostadsbyggande i Kungälv med Brf Kaprifolen. Vi vill bidra till kommunens tillväxt genom att tillföra hållbara bostäder i bästa läge i Kungälv, säger Rasmus Edlund, projektchef på Riksbyggen Bostad Väst, i ett pressmeddelande. 

I projektet ingår också en rad mobilitetslösningar för att minska behovet av en egenägd bil. Bostadsrättsföreningen kommer erbjuda bil- och cykelpool, stolpar för el-bilsladdning och paketleveransboxar för att underlätta e-handel. Dessutom kommer pendlarkort ingå till varje lägenhet. 

Säljstart beräknas ske i början av 2021.  

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

RiksbyggenKungälv

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.