Lördag11.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Bostäder

Riksbyggen skapar ny intern enhet

Publicerad: 16 Januari 2013, 14:29

Riksbyggens inrättar från och med den 1 februari en ny intern enhet inom affärsområde Fastighetsförvaltning, Företag och offentligt. Chef för Företag och offentligt blir Lars-Göran Dahl.


Ämnen i artikeln:

Riksbyggen

Syftet är att skapa förutsättningar för lönsam tillväxt, tydliga interna ansvarsförhållanden och förbättrad styrning av verksamheten inom dessa kundsegment.

Den nya enheten kommer att ansvara för Riksbyggens alla riksomfattande kunder samt kunder i Stockholms län. På sikt kan enhetens ansvar även komma att omfatta kunder i andra större städer om uppdragens storlek och komplexitet kräver det.

Chef för Företag och offentligt blir Lars-Göran Dahl, idag chef för region Norr. Han kommer att rapportera till Carl-Johan Hansson, chef för affärsområde Fastighetsförvaltning, och ingå i ledningen för affärsområdet.

– Vi skall ha en fortsatt bred inriktning på erbjudande till olika kundsegment och framförallt satsa på totalförvaltning av bostäder samt drift och skötsel av handelsplatser. Vi ser också goda möjligheter att utveckla vår position som leverantör åt andra kooperativa- och folkrörelseföretag, säger Riksbyggens vd Leif Linde.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Riksbyggen

Ämnen i artikeln:

Riksbyggen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.