Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Riksbyggen satsar på fler bostäder i Eskilstuna

Publicerad: 11 januari 2018, 09:32

Skissbild för Riksbyggens planerade byggnation i Munktellstaden. Bild: Riksbyggen

Riksbyggen har just nu två bostadsprojekt på gång i Eskilstuna. Företaget planerar att uppföra totalt 64 bostadsrätter, belägna i Munktellstaden och kvarteret Skolmästaren.


Ämnen i artikeln:

Riksbyggen

Riksbyggen gör en aktiv investering i Eskilstuna och har just nu två bostadsprojekt på gång i staden. Företaget ska uppföra 40 bostadsrätter i Munktellstaden under våren 2018 med försäljningsstart planerad till hösten. Dessutom vill företaget bygga 24 bostadsrätter i kvarteret Skolmästaren, så länge affären med Kommunfastigheter fullföljs.

– Eskilstuna växer och från Riksbyggens sida vill vi vara med och utveckla kommunen. I Munktellstaden planerar vi att komma igång med byggnationen under våren. Området kring kvarteret Skolmästaren domineras idag av hyresrätter och vi ser möjligheten att kunna erbjuda en bättre blandning, säger Elin Sjöstrand Olander, regionchef på Riksbyggen Bostad Öst.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Riksbyggen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.