fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Bostäder

Patriam lanserar trygghetspaket för bostadsrätter

Publicerad: 9 januari 2023, 12:22

Andreas Holmberg, vd Patriam. Till höger bolagets nybyggnationsprojekt Torsvik på Lidingö.

Patriam sällar sig till raden av bostadsutvecklare som erbjuder ett trygghetspaket för bostadsrättsköpare. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetPatriam

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Tidigare har bland andra Nordr och Botrygg lanserat paket med räntegaranti för köpare av nyproducerade bostadsrätter. Nu följer bostadsutvecklaren Patriam efter.

Läs mer: Så ställer sig bostadsutvecklarna till räntegaranti

Med trygghetspaketet Patriam Trygg Affär skyddas bostadsrättsköpare med tillträde under 2023 mot räntehöjningar. Dessutom ingår möjligheten att skjuta fram tillträde och Patriam förbinder sig att förvärva de lägenheter som itne har sålts på avräkningsdagen tills dess att bolaget sålt alla lägenheter vidare till slutkund.

– Att köpa en bostad är en av de allra största och viktigaste affärerna i ens liv – på Patriam gör vi allt för att det också ska bli en trygg affär. Vårt trygghetspaket finns med i alla steg av köpprocessen, från avtalets tecknande fram tills dess att garantibesiktningen har genomförts, två år efter att du flyttat in i ditt nya hem, säger Anderas Holmberg, vd på Patriam, i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev