Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Oscar får mark i Gustavsberg

Publicerad: 29 november 2017, 07:27

Oscar Engelbert

Foto: Oscar Properties.

Värmdö kommun har tilldelat Oscar Properties en markanvisning motsvarande ungefär 130 bostäder i Gustavsberg. Vidare ska ett antal lokaler byggas på marken som utgörs av fastigheterna Gustavsberg 2:1 och 2:2.


Ämnen i artikeln:

VärmdöOscar PropertiesGustavsberg

Värmdö kommun har tilldelat Oscar Properties en markanvisning motsvarande ungefär 130 bostäder i Gustavsberg. Vidare ska ett antal lokaler byggas på marken som utgörs av fastigheterna Gustavsberg 2:1 och 2:2, Kvarnbergets norra sluttning som vänder sig mot Gustavsbergs kyrka och Farstaviken, enligt ett pressmeddelande.

I pressmeddelandet skriver Oscar Properties att man identifierat Värmdö som ett viktigt område i Storstockholm och att man avser uppföra energieffektiva bostäder med fokus på kvalitet och design.

– Vi ser Värmdö som ett mycket attraktivt område där vi ser fram emot att etablera oss. Gustavsbergs historia och omtalade porslinsfabrik präglar miljön som erbjuder en fin kombination av skärgård och närhet till Stockholms innerstad. Vi är väldigt glada över att få förtroendet att vara med och utveckla området, säger vd Oscar Engelbert i en kommentar.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.