torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Bostäder

Olov Lindgren bryter 80 år gammal styrelsetradition – tar in utomstående duo

Publicerad: 2 juni 2022, 12:49

Caroline Szyber och Danor Ghersinich tar plats i Olov Lindgrens styrelse.

Familjeägda Olov Lindgren utökar styrelsen med två nya ledamöter, Caroline Szyber och Danor Ghersinich. För första gången i företagets över 80-åriga historia ingår ledamöter utan tidigare koppling till bolaget.

Ämnen i artikeln:

SvepetOlov Lindgren

R


Vid årsstämman den 25 maj valdes de nya ledamöterna in i Olov Lindgrens styrelse som därmed utökas från fem till sju ordinarie ledamöter. 

Det huvudsakliga syftet är att bredda kompetens och perspektiv inom styrelsen, skriver Olov Lindgren i ett pressmeddelande. 

– Styrelsen besitter hög kompetens inom fastighetsförvaltning och utveckling och med dessa nya styrelsemedlemmar får vi också en bredare kompetens inom transaktioner och förvärv, hållbarhet, samhällsbyggnad samt den politiska arenan. Jag är mycket glad över att få välkomna Caroline och Danor, kommenterar Jan Ellström, styrelseordförande för Olov Lindgren. 

Caroline Szyber är utbildad jurist och statsvetare. Hon har bland annat varit riksdagsledamot och ordförande i civilutskottet. Är styrelseordförande för branschorganisationen CM-bolagen, sitter i advisory board i ett bostadsutvecklingsprojekt samt är styrelseledamot i stiftelsen Isaak Hirschs minne. 

Danor Ghersinich är utbildad civilingenjör med erfarenhet från fastighetsbranschen som tillgångsförvaltare på Alecta och från ledningsgruppen för Mälartornet. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev