Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag26.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Bostäder

Offentliga Hus har nya delägare

Publicerad: 3 September 2014, 12:30

I och med inträdet av de nya delägarna lämnar Offentliga Hus vd, Erik Adelsohn, sin post för att frigöra mer tid åt styrelsearbete. Ny vd för Offentliga Hus blir Fredrik Klerfelt.


Ämnen i artikeln:

Offentliga Hus

Det är de två bröderna Ely Michel och Franck Ruimy tillsammans med Pierre Ladow som genom sitt privata fastighetsbolag Cadogan köpt 50 procent i Offentliga Hus. Bröderna Ruimy investerar i flera branscher men framför allt inom fastigheter, där man bland annat har fonden Aerium med över 10 miljarder USD i förvaltat kapital.

I ett pressmeddelande uppger Offentliga Hus att Ruimys har under flera år letat efter en lämplig första investering i Norden och har nu valt att, tillsammans med Fastator – Offentliga Hus andra ägare, arbeta för Offentliga Hus fortsatta tillväxt. Med de nya delägarna förstärker Offentliga Hus sin kapitalbas och möjliggör förvärv upp till 5 miljarder, något som också är målsättningen under de kommande två åren. Pierre Ladow blir representant i styrelsen för Cadogans räkning.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Offentliga Hus

Ämnen i artikeln:

Offentliga Hus

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.