Söndag27.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Bostäder

Nya uthyrningar i Fabege

Publicerad: 29 Oktober 2012, 06:41

Fabege och ProfilHotels utvecklar och förädlar tillsammans Centralhotellet på Vasagatan 38. Hotellet renoveras och utökas med cirka 600 kvadratmeter. Totalt blir den förhyrda ytan cirka 3 540 kvadratmeter. Det nya avtalet är på 15 år med en årshyra om 12,4 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

Fabege Fastigheter

Fabege har samtidigt tecknat ett femtonårigt hyresavtal med Tastsinn-koncernen (där ProfilHotels ingår) i kvarteret Skeppshandeln som är under uppförande i Hammarby Sjöstad. Avtalet gäller nybyggnad av ett hotell för så kallad  ”extended stay”. Förhyrningen omfattar cirka 1 400 kvadratmeter med en årshyran om 3,4 miljoner kronor. Inflyttning är beräknad till första halvåret 2014.

Fabege har också tecknat ett nioårigt hyresavtal i fastigheten Ladugårdsgärde 1:48 (gamla Ford-fabriken) i Frihamnen. Årshyran uppgår till 12,9 miljoner kronoroch inflyttning sker våren 2013.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Fabege

Ämnen i artikeln:

Fabege Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.