Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Nya bostäder i Lövgärdet

Publicerad: 22 februari 2018, 08:42

Bild: Egnahemsbolaget

Egnahemsbolaget ska uppföra 66 nya bostäder i Övre Lövgärdet, i Göteborgs kommun. Det är första gången på fyrtio år som det byggs nya bostäder i området.


Ämnen i artikeln:

Fastighetsmarknaden i VästsverigeGöteborgEgnahemsbolaget

Egnahemsbolaget ska uppföra 66 nya bostäder i Övre Lövgärdet, i Göteborgs kommun. Det är första gången på fyrtio år som det byggs nya bostäder i området. Byggstart är beräknad till våren 2018 med inflyttning under 2019.

– Vi tror starkt på denna satsning av nya bostadsrätter i Övre Lövgärdet. Poseidon har gjort omfattande renoveringar av sina hyresrätter i området och nu kompletterar vi med nya bostadsrätter. De i området som är sugna på att börja sin boendekarriär kan göra det utan att flytta, och fler kan flytta hit, säger Mikael Dolietis, vd på Egnahemsbolaget.

Bostäderna fördelas på tre punkthus på sex våningar med 22 lägenheter per hus. Storleken på lägenheterna sträcker sig från tvåor till fyror, där samtliga har balkong.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.