Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Nordr bygger vidare i Hagastaden

Publicerad: 14 december 2020, 14:10

Nordr bygger i Hagastaden.

Foto: Nordr

Efter en lyckas försäljning av en första omgång bostadsrätter i Hagastaden drar Nordr i gång bygget av nästa.


Ämnen i artikeln:

NordrHagastaden

Haga Boulevard heter bostadskvarteret som Nordr utvecklar i Hagastaden i Stockholm. Försäljningen av lägenheterna i projektet har gått så pass bra att bolaget nu väljer att byggstarta även en andra bostadsrättsförening, Brf Haga Venue, i kvarteret. 

Läs även: Nordr köper och bygger i Uppsala

Totalt byggs 243 lägenheter i Haga Boulevard och de första köparna kommer att kunna flytta in i sina nya bostäder under 2023.  

– Under hösten har vi sett ett enormt intresse och vi har nu sålt över 60 procent av bostäderna i hela kvarteret. I den första bostadsrättsföreningen har vi dessutom sålt mer än 80 procent av bostäderna. Vi har fortfarande några av våra unika och populära bostäder kvar i Haga Venue och vi ser fram emot att fortsätta hjälpa fler av våra intressenter till ett köp av en passande bostad i denna fina nya stadsdel, säger Åsa Lagerlöf, försäljningschef på Nordr, i ett pressmeddelande.

Läs även: Han blir ny CFO på Nordr

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

NordrHagastaden

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News