lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Bostäder

New Property tecknar långsiktigt ramavtal med SSSB

Publicerad: 19 februari 2023, 21:51

Sofia Petzelius är partner på New Propery. Fastigheten Lucidor har anor från medeltiden och byggdes om 1966 i samband med att SSSB köpte huset.

Foto: Emil Fagander/Olle Holdar

Stockholms Studentbostäder, SSSB, ska tillsammans med New Propertys vässa serviceutbudet i fastigheterna.

Ämnen i artikeln:

New PropertySSSB

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Stockholms Studentbostäder är med sina 8 300 bostäder, fördelat på nästan 240 000 kvadratmeter, största inom studentbostäder i landet – och man fortsätter växa genom att bygga fler bostäder.

En del av SSSB:s affärsidé är att erbjuda bra serviceutbud i fastigheterna. Där tar man nu ett helhetsgrepp med hjälp av New Property för att se över alla gatuplan och lägga en långsiktig strategi tillsammans, detta enligt ett pressmeddelande från New Property.

– Vi är glada över att ha funnit en kreativ samarbetspartner som är experter på levande gatuplan och som förstår helheten. Det bidrar till vår kundnöjdhet, säger Mattias Carrass, vd Stockholms studentbostäder i en kommentar.

New Property har, enligt Sofia Petzelius, börjat det långsiktiga samarbetet med en övergripande syn över hela SSSB:s bestånd med lokaler i gatuplan.

– Vårt fokus ligger i att utveckla beståndets goda lägen med ett intressant innehåll och skapa fastighetsvärden. Bland annat kan nämnas fastigheter i goda lägen i Gamla Stan, Norra Stationsgatan och Lappskärsberget.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev