onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Bostäder

MVB bygger Kvirkelhusen vid Lomma strand åt CA Fastigheter

Publicerad: 18 januari 2023, 09:37

Foto: Pressbild

360 graders balkonger med närhet til både hav och skog. MVB inleder nu bygget av Kvirkelhusen som omfattar fem bostadshus vid Lomma strand åt CA Fastigheter AB.

Ämnen i artikeln:

SvepetCA FastigheterBygg

SM


CA Fastigheter satsar i området Lomma Norra och utvecklar nu Kvirkelhusen tillsammans med MVB. Det handlar om 70 lägenheter fördelade på fem bostadshus. Husen med 360 graders balkonger, har både namngetts och designats efter den geometriska formen kvirkel, en kvadrat eller rektangel med rundade hörn.

– Vi är glada över att få chansen att tillsammans med CA Fastigheter vara en del av utvecklingen av en kommun i ett expansivt område. Lomma Strand är ett spännande område med ett fantastiskt läge där Kvirkelhusen med sin speciella arkitektur kommer att erbjuda det lilla extra i bostadsväg, säger Thomas Ellkvist, vd MVB Syd.

Entreprenaden är en del av områdets expansion som kommer att knyta ihop de norra strandnära delarna av Lomma med området runt hamnen. Kvirkelhusen påbörjas under januari 2023 och kommer att pågå till tredje kvartalet 2024.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev