Onsdag05.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Bostäder

Midroc bygger bostäder i Malmö

Publicerad: 31 Mars 2016, 05:01

Bild: Midroc.

Midroc bygger 86 nya bostäder i Bulltofta utanför Malmö, ett utvecklingsområde i stadsdelen Husie. Bostäderna byggs i tre flerbostadshus i den norra delen av området.


Ämnen i artikeln:

MalmöMidroc Fastigheter

Bulltofta Friluftsstad är ett utvecklingsområde i stadsdelen Husie. Området är granne med Bulltofta rekreationsområde och kommer fullt utbyggt bestå av 500 nya bostäder, verksamhetslokaler, butiker samt en förskola. Närservice i form av livsmedelsbutik, bank och snabbmatsrestaurang finns redan i området, liksom ca 250 befintliga bostäder. Hela området beräknas stå klart 2020.

I april sker byggstarten av Midrocs etapp i området, och försäljningen av de 86 nya bostadsrätterna startar omgående. Under hösten 2017 kommer de nya bostäderna stå klara för inflyttning.

– Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats för att möjliggöra en fin naturupplevelse, berättar Anders Koch, affärschef på Midroc. På nedervåningarna finns naturen utanför dörren och högre upp är utsikten över Malmö skyline, Turning Torso och böljande trädtoppar fantastiskt fin.

Redaktionen

Källa: Midroc

Ämnen i artikeln:

MalmöMidroc Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.