lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Bostäder

Magnolia bygger bostäder utanför Mälardalen

Publicerad: 2 oktober 2014, 05:34

Magnolia Bostad tecknar entreprenadavtal med NCC för byggnationen av totalt 401 hyresrätter till ett sammanlagt ordervärde om cirka 450 miljoner kronor. Bostäderna uppförs i Norrköping och Kungsängen.

Ämnen i artikeln:

Magnolia bostadNCCKungsängenNorrköping

Totalt blir det 401 hyresrätter fördelat på två projekt, 133 bostäder centralt i Kungsängen och 268 bostäder i centrala Norrköping.

I Norrköping byggs hyresrätterna intill Norrköpings fotbollsarena. Husen är NCC:s egenutvecklade koncept Folkboende och P303. Planerad byggstart är december 2014 och de första lägenheterna beräknas bli klara i maj 2016. Hela området står klart i december 2016.

I Kungsängen i Upplands Bro byggs hyreslägenheter enligt konceptet Folkboende med fristående punkthus. Planerad byggstart är december 2014 och de första lägenheterna blir klara för inflyttning i april 2016.

– Vi ser med denna affär fram emot att ta första spadtaget mot vår expansion utanför Mälardalen och med detta påbörja vår etablering i mellersta och södra Sverige, säger Andreas Rutili, vd på Magnolia Bostad.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Magnolia, NCC

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev