Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Lindbäcks bygger 330 lägenheter

Publicerad: 9 januari 2014, 08:12

Byggföretaget Lindbäcks har fått uppdraget att bygga 120 bostadsrätter i Tyresö och 210 hyresrätter i Sigtuna. Projektens ordervärde är totalt 360 miljoner kronor. Beställare är Oscar Properties och Wallenstam AB samt Rikshem och Sigtunahem.


Ämnen i artikeln:

Lindbäcks bygg

Med projektstart våren 2014 kommer Lindbäcks Bygg att bygga 120 lägenheter centralt i Tyresö vid Bollmora gårdsväg. Beställare är Oscar Properties AB och Wallenstam AB och lägenheterna kommer att upplåtas som bostadsrätter. Hela projektet ska vara färdigställt i november 2015. Det totala värdet på projektet i Tyresö är 150 miljoner kronor.

I april 2014 startar nästa stora byggprojekt i Valsta Centrum i Märsta. Uppdragsgivare där är Rikshem och det kommunala bostadsbolaget Sigtunahem som beställt 210 lägenheter i sex punkthus om 5 och 8 våningar. Hela projektet ska vara färdigställt i maj 2016 och är värt 210 miljoner kronor.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Lindbäcks

Ämnen i artikeln:

Lindbäcks bygg

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.