Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Köper bostäder i Kungsbacka

Publicerad: 23 juni 2015, 06:03

Kungshus Fastighetsförvaltning köper en bostadsfastighet och fem lokaler i centrala Kungsbacka.


Ämnen i artikeln:

Kungsbacka

Säljare är Solidhus i Kungsbacka, som ägs av Järngrinden, Mjöbäcks Entreprenad och Hundra Fastighetsförvaltning. Även i Kungshus är Hundra Fastighetsförvaltning en av ägarna.

– Vi är mycket glada och tacksamma för att erhållit möjligheten att förvärva en mycket fin och välskött fastighet i centrum av Kungsbacka. Kungshus Fastighetsförvaltning AB har för avsikt att öka sitt bestånd i Kungsbacka genom köp och nybyggnation, säger Jan Bengtsson för Kungshus Fastighetsförvaltning AB.

Fastigheten är en etapp av en total exploatering om 330 lägenheter och lokaler i fyra kvarter, som konsortiet genomfört mellan 2007 och 2010. Tre av kvarteren såldes som bostadsrätter under byggtiden, medan det fjärde byggdes som hyresrätter som konsortiet förvaltat fram till nu.

Hyresfastigheten består av cirka 5 200 kvadratmeter bostäder och 860 kvadratmeter lokaler. Den uppfördes 2008. Köparen tillträder 1 oktober 2015.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Kungshus

Ämnen i artikeln:

Kungsbacka

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.