Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Kommunalt bostadsbolag ordnar coronakonserter för sina hyresgäster

Publicerad: 18 augusti 2020, 13:23

Vera Kronbäck och Lovisa Linde kommer att spela på tolv olika platser när Kristianstadsbyggen ordnar en ny runda coronakonserter för sina hyresgäster. I bakgrunden en tidigare konsert från våren 2020.

Montage: Kristianstadsbyggen

När hyresgästerna inte kan gå på konsert får konserten komma till hyresgästerna. Så tänker bostadsbolaget Kristianstadsbyggen, ABK, och ordnar en serie coronaspelningar på sina innergårdar under hösten.


Ämnen i artikeln:

KristianstadsbyggenKristianstadHyresrätter

Under våren har det kommunala bolaget ordnat 59 konserter på innergårdar runtom i Kristianstad där åskådarna kunnat delta från ett öppet fönster, balkongen eller nere på gården på säkert avstånd – och nu är det dags igen.

Läs även: Nytt polishus byggs i Kristianstad

Under augusti och september ska ABK bjuda på ytterligare drygt 60 konserter för hyresgästerna.

– Det var mycket uppskattat under våren. Eftersom många hyresgäster även framöver behöver stanna hemma så vill vi fortsätta att sprida lite glädje i vardagen med musikunderhållning ute i bostadsområdena, säger ABK:s vd Henrik Strand i ett pressmeddelande.

Några av artisterna som uppträder

Vera & Lovisa.

Tea for two.

Russ Reitter

Åhus blåsorkester.

Laif Carr.

Det kommunala bostadsbolaget Kristianstadsbyggen förvaltar över 9 000 hyresbostäder och 250 butiker och kontor i Kristianstads kommun.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.