Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag14.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Bostäder

Kilenkrysset bygger bostäder

Publicerad: 14 september 2016, 12:35

Illustration: Petter Furå.

Kilenkrysset tillsätter en ny koncernledning och startar Kilen Bostad. En egen prefabfabrik och en stor markbank lämpar sig för bostadsbyggande, uppger bolaget.


Ämnen i artikeln:

Kilenkrysset

Kilenkrysset tillsätter en ny koncernledning och  startar Kilen Bostad. En egen prefabfabrik och en stor markbank lämpar sig för bostadsbyggande, uppger bolaget.

Vd i Kilen Bostad och ansvarig blir Peter Kavén, idag vd  för koncernen.  Ny koncernchef blir Jan Eriksson, som idag är vice vd.  Vice vd i koncernen blir Bodil Gistrand.

Kilenkryssets nya koncernledning kommer att bestå av: Jan Eriksson, Bodil Gistrand,
Peter Kavén, Dan Bohman, vd Kilen Prefab samt Ove Nilsson, Bygg- och förvaltningschef.

– Jag är väldigt nöjd med de rekryteringar som vi gjort under det senaste året för att förstärka och klara den generationsväxling som koncernen nu genomgår.  Jag ser också fram emot  att Kilenkrysset skapar ett nytt område med Kilen Bostad.  Kilenkryssetkoncernen är väl rustad för att kunna bygga  hyresrätter för långsiktig egen förvaltning. Vi ser även att vi kommer att bygga en del bostadsrätter för att skapa en bra blandning och attraktiva bostadsområden för våra kunder, säger Jan Persson, ordförande och ägare till Kilenkryssetkoncernen.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Kilenkrysset

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.