Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

K-fastigheter: ”Vi har en serieproduktion av en Volvo till priset av en Kia”

Publicerad: 27 december 2021, 07:43

K-fastigheter bygger och förvaltar hyresrätter utifrån ett tydligt, om än outtalat, leantänk. Eric Johansson, affärsområdeschef, berättar om framgångsfaktorerna.

Foto: K-Fastigheter

K-fastigheter är fastighetsbolaget som vill ha hela kedjan i sin hand. Affärsområdeschefen Eric Johansson berättar om fördelarna med att ha allt i egen regi - och varför man infört ett råd för större beslut. ”En förändring kan vara bra för vår byggverksamhet, men kanske inte lika bra för vår förvaltningsverksamhet”.


Ämnen i artikeln:

K-Fastigheter

K-Fastigheter är ett fastighetsbolag som startades 2010 med vision att äga och förvalta hyreslägenheter. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling, byggnation och prefabtillverkning i egen regi.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i den svenska fastighetssektorn.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 395 kr ex. moms (ord. pris 2 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

K-Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.