lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Bostäder

Ingela Lindh lämnar Stockholmshem för nytt jobb

Publicerad: 21 oktober 2014, 14:07

Nya stadsdirektörer har utsetts i Stockholms stad. Ny stadsdirektör är Lars Rådh och de två biträdande stadsdirektörerna är Anders Carstorp samt Ingela Lindh.

Ämnen i artikeln:

Ingela LindhStockholmshem

Vid kommunstyrelsens sammanträde den 20 oktober beslutades att Lars Rådh blir ny stadsdirektör i Stockholms stad. Biträdande stadsdirektörer blir Ingela Lindh och Anders Carstorp.

Lars Rådh har tidigare varit kanslichef på finansroteln, finanssekreterare i Stockholms stad och borgarråd 1995-2000. Han kommer närmast från en roll som förvaltningschef på Stockholms stads serviceförvaltning.

Anders Carstorp har haft ledande befattningar så som budgetchef och ekonomidirektör vid stadsledningskontoret i Stockholms stad samt stadsdelsdirektör för Kungsholmens och Södermalms stadsdelsförvaltningar. Han kommer närmast från en roll som utbildningsdirektör på stadens utbildningsförvaltning.

Ingela Lindh har tidigare varit stadsbyggnadsdirektör i staden. Hon kommer närmast från en roll som vd för AB Stockholmshem. Den nya rollen för Ingela Lindh innebär bland annat att leda och följa upp både bolagens och förvaltningarnas arbete med stadens bostadsbyggande, upprustningar och infrastruktur. De nya uppdragen innebär att Ingela Lindh lämnar Stockholmshem omgående.
– Det har varit fem lärorika och roliga år på Stockholmshem med mycket förnyelsearbete, och jag är glad över att kunna ha täta kontakter med bolaget även i min nya roll framöver, säger Ingela Lindh.

Mikael Källqvist blir tillförordnad vd under rekryteringen av ny vd för Stockholmshem. Han är idag chef för företagets Bygg & Teknik-avdelning och har lång erfarenhet inom olika roller på Stockholmshem.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Stockholmshem

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev