Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Hufvudstaden toppar Fastighetsbarometern

Publicerad: 21 oktober 2014, 13:17

I årets Fastighetsbarometer placerade sig Hufvudstaden i topp när det gäller nöjdast kontorshyresgäster. På andra plats placerade sig fjolårets vinnare Norrporten med ett NKI på 82, följt av Humlegården.


Ämnen i artikeln:

CFI GroupFastighetsägarnaHufvudstaden

Fastighetsbarometern är CFI Group och Fastighetsägarna Sveriges årliga analys av svenska hyresgästers uppfattning om sin hyresvärd. Hufvudstaden uppnådde ett resultat om 84 (+6) på en 100-gradig skala.

– Vi gläds åt resultatet som är ett bevis på att vi jobbar rätt. Särskilt stolta är vi över det höga betyget på vår service. Det känns extra bra eftersom vårt företag firar 100 år nästa år och alltid har månat om att ge våra kunder bästa service, säger Ivo Stopner, vd Hufvudstaden, i ett pressmeddelande.

Fastighetsbarometerns NKI-index håller sig oförändrat mot föregående år och uppnår ett betyg på 73, och tangerar Fastighetsbarometerns högsta index sedan starten 1997. Hufvudstaden vann även pris för bästa NKI-förbättring efter en ökning på 6 enheter sedan förra året. På andra plats placerade sig fjolårets vinnare Norrporten med ett NKI på 82, följt av Humlegården på tredje plats med ett NKI på 79. Resultaten visar att det främst är de mjuka värdena som driver kundnöjdhet.

Fastighetsbarometern BUTIK 2014
Fastighetsbarometern Butiks branschsnitt ökar med en enhet till 72, ett betyg som tangerar 2012 års toppnivå. Väla Centrum har nöjdast butikshyresgäster för sjunde året i rad och når i år ett NKI-betyg på 86.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Hufvudstaden, CFI Group

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.