Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag18.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Bostäder

Hemsö bygger i Staffanstorp

Publicerad: 8 november 2016, 09:00

Hemsö har fått en markanvisning i Staffanstorp för bygget av ett nytt äldreboende. Investeringen beräknas till 140 miljoner kronor, och ett 15-årigt hyresavtal har tecknats.


Ämnen i artikeln:

Hemsö FastigheterStaffanstorp

Hemsö har fått en markanvisning i Staffanstorp för bygget av ett nytt äldreboende. Investeringen beräknas till 140 miljoner kronor, och ett 15-årigt hyresavtal har tecknats med Ambea-koncernen.

Det planerade boendet kommer att få en uthyrningsbar yta på cirka 3 900 kvadratmeter och 54 boendeplatser fördelat på tre plan.

– Byggnaden kommer att uppföras centralt i Staffanstorp i det helt nya bostadsområdet Vikhem. Äldreboenden är Hemsös största fastighetskategori och vi bygger för närvarande åtta nya äldreboenden i Sverige, säger Fredrik Alvarsson, Projektutvecklingschef på Hemsö.

Byggnationen beräknas vara färdigställd i början 2019 men är villkorad av att Hemsö får förvärva marken av Staffanstorps kommun.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.