Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Fler bostäder i Sollentuna

Publicerad: 19 mars 2019, 12:21

Illustration: Petter Furå.

Bostadsutvecklaren Blooc och Serafim Fastigheter har tecknat avtal om ett nytt bostadsprojekt i Sollentuna, i norra Stockholm. De båda bolagen har för avsikt att utveckla bostäderna tillsammans.


Ämnen i artikeln:

Serafim FastigheterBloocSollentuna

Bostadsprojektet ligger i Häggvik, i Sollentuna kommun, och består av 7 parhus med totalt 14 lägenheter. Serafim Fastigheter förvärvade byggrätterna under 2018.

– Västra Häggvik är ett otroligt fint läge för småhus med goda kommunikationer. Med vår kompetens och erfarenhet av fastighetsutveckling kommer vi skapa något unikt i Häggvik tillsammans med Blooc, säger Tobias Sjögren, projektchef på Serafim Fastigheter.

– Vi är mycket glada över samarbetet med Serafim Fastigheter och ser fram emot att utveckla projektet i Häggvik tillsammans. Vi ser stor potential i detta samarbete och tror att samarbeten som detta kommer bli allt vanligare i vår bransch framöver, säger Peter Hogren, affärschef på Blooc.

Produktionsstart sker under 2019.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.