Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag24.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Bostäder

Fastighetsägarna tillsätter förhandlingschef

Publicerad: 21 Oktober 2014, 06:08

Henrik Loveby

Den 1 november börjar Henrik Loveby som förhandlingschef på Fastighetsägarna GFR.


Ämnen i artikeln:

Fastighetsägarna

Tjänsten är ny och innebär en satsning på Fastighetsägarnas förhandlingsarbete som syftar till en bättre fungerande hyresmarknad och ökad nybyggnation.

Henrik Loveby har de senaste nio åren arbetat som vd och styrelseordförande för medlemsorganisationen Sveriges Fiskares Riksförbund.

– Henrik är en erfaren förhandlare och meriterad ledare. Han har en djup förståelse för hur en medlemsorganisation fungerar. Han har under sina år som vd nått väldigt goda resultat i sitt opinionsbildande arbete. Bland annat har han fått gehör för en moderniserad fiskelag som riksdagen beslutade om i juni, säger Lars Stjernfelt, affärschef på Fastighetsägarna GFR.

Henrik Loveby är jurist och har också under flera år arbetat vid Sveriges ständiga representation vid Europeiska Unionen i Bryssel och som departementssekreterare inom Regeringskansliet.

Henrik Loveby tillträder sin nya tjänst den 1 november. Han kommer att arbeta med den övergripande strategin i hyresförhandlingarna, företräda Fastighetsägarnas GFRs medlemmar i förhandlingar med Hyresgästföreningen och ha personalansvar för ett femtontal fastighetskonsulter.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Fastighetsägarna GFR

Ämnen i artikeln:

Fastighetsägarna

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.