torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Bostäder

Fastighetsägarna GFR anställer näringspolitiker

Publicerad: 25 september 2014, 12:49

Susann Haggren

I september månad tillträde Susann Haggren som ny näringspolitiker på Fastighetsägarna GFRs kontor i Göteborg. Tillsammans med Rikard Ljunggren kommer hon att bilda ett team med helhetsansvar för den näringspolitiska verksamheten i Göteborgsregionen.

Ämnen i artikeln:

Fastighetsägarna GFR

Med en helt ny tjänst, som näringspolitiskt ansvarig för kranskommunerna runt Göteborg, fördubblar branschorganisationen den näringspolitiska verksamheten i Göteborgsregionen.

– Vi sätter in extra resurser för att stärka Göteborg som är en dynamisk och växande region. Där gäller det att inte ensidigt se till centralorten Göteborg. Det är lika viktigt att vi utvecklar attraktiva städer och centrum i kranskommunerna. Här kommer Susann att vara en stor tillgång för såväl fastighetsföretagen som för de kommunala organisationerna, säger Rudolf Antoni, näringspolitisk chef på Fastighetsägarna GFR, i ett pressmeddelande.

Susann Haggren har arbetat flera år med utvecklingsfrågor på regional och kommunal nivå. Hon kommer närmast från en tjänst som näringslivsstrateg i Alingsås kommun där hon har arbetat sedan 2011. Hon har tidigare även arbetet på bland annat Västsvenska handelskammaren i flertalet regionala projekt.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Fastighetsägarna

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev