torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Bostäder

Familjebostäder flyttar till Telestaden

Publicerad: 4 april 2017, 12:14

Visionsbild över delar av framtida Telestaden: Cobe.

I juni kommer Familjebostäder att flytta delar av sin verksamhet till Ikano Bostad och Rikhems projekt Telestaden i Farsta. På 5 000 kvadratmeter ska förvaltningsverksamheten från tre olika kontor flytta in.

Ämnen i artikeln:

FarstaTelestadenIkano Bostad

Familjebostäder blir det första företaget att flytta in i Telestaden. En stor del av företagets medarbetare inom förvaltningsverksamheten flyttar samman från tre olika arbetskontor. Även bolagets besökskontor i Högdalen för hyresgäster i södra Stockholm får Telestaden som ny adress.

Telestaden kallas projektet där Telias tidigare kontorsområde ska utvecklas till en ny stadsdel i södra Stockholm, med bland annat 3 000 nya bostäder.

– Vi har en stor andel av våra fastigheter och kunder i området, Farsta är verkligen Familjebostäderland! En samlokalisering i Telestaden av vår förvaltningsverksamhet på södra sidan är därför helt rätt både för våra kunder och för oss, säger Anette Sand, vd på Familjebostäder.

Utöver satsningen på ett varierat utbud av arbetarplatser och service vill Rikshem och Ikano Bostad bygga 3000 nya bostäder i området.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev