lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Bostäder

Efter jätteavtalet - tredjedel av landets bostadsrätter anslutna till bolagets plattform

Publicerad: 28 juni 2022, 10:15

Daniel Larsson, vd för proptechbolaget Odevo.

Efter att JM valt att ansluta sig till Odevos mjukvaruplattform står proptechbolaget nu för förvaltningsmjukvaran till en tredjedel av landets bostadsrätter.

Ämnen i artikeln:

SvepetJMProptech

R


Bostadsjätten JM kommer att licensiera proptechbolaget Odevos egenutvecklade plattform för förvaltning av sina kunder, vilket innefattar både bostadsrätter och hyresrätter. Det skriver Odevo i ett pressmeddelande.

Läs mer: ”2030 ska vi spegla mångfalden i samhället” - Så jobbar JM för att hitta nya medarbetare 

Avtalet innebär att 8 500 av Sveriges totalt cirka 29 000 bostadsrättsföreningar är anslutna till Odevos mjukvaruplattform. Detta motsvarar enligt företaget cirka en tredjedel av landets alla bostadsrätter. Sedan tidigare har Nabo, SBC och Riksbyggen avtal med Odevo om att använda deras förvaltningsplattform.

Läs mer: Proptech på frammarsch - i jakt på en definition 

Odevos mjukvara syftar till att digitalisera och förenkla förvaltningen både för kunder och medarbetare.

– Vi är väldigt glada över att JM valt Odevos plattform för sin förvaltning. Vår ambition är att utveckla hur framtidens förvaltning av fastigheter och bostäder förenklas genom digitalisering och därmed förändra branschen i grunden. Att vi utökar vår roll som systemleverantör för den svenska marknaden är ett kvitto på att vi är ett steg närmare våra högt satta ambitioner att skapa en standard för den svenska marknaden, säger Daniel Larsson, vd för Odevo.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev