Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

De ska bygga Aros första radhus

Publicerad: 18 mars 2020, 14:27

Aros Bostads radhusprojekt Milstena.

Foto: Aros Bostad

Aros Bostad har tecknat avtal med C4 Hus och TM Anläggning för hus- respektive markentreprenad i Aros Bostads första radhusprojekt.


Ämnen i artikeln:

Aros Bostad

Bostadsprojektet Milstena i Skarpäng är Aros Bostads första utvecklingsprojekt med enbart radhus. Området kommer att omfatta 69 radhus i bostadsrättsform, fördelade på fyra olika husmodeller med fasader i både tegel och trä. En gemensam pool placeras centralt i området, som en naturlig samlingsplats för de boende.

– Det känns spännande att gå in i en ny fas och inom kort starta byggnationen av Aros Bostads första radhusprojekt, vilket dessutom blir vårt första projekt i Täby. Försäljningen är påbörjad och vi kan konstatera att det finns ett starkt intresse för den här typen av bostäder i området, säger Magnus Andersson, vd för Aros Bostad, i ett pressmeddelande.

Totalentreprenaden med C4 Hus omfattar uppförande av radhusen, vilka byggs med prefabricerade trästommar från Derome-koncernen. TM Anläggning ansvarar för markentreprenaden, från förberedande arbeten till finplanering.  

Första inflyttning beräknas till sommaren 2021 och hela området beräknas vara färdigställt under våren 2022.

Anders Siljevall

Reporter

anders.siljevall@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Aros Bostad

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.