Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Bygger bostadskvarter i Lund

Publicerad: 13 mars 2019, 08:55

Bild: Krook & Tjäder, kv. Hängmattan 1 i Lund

Krook & Tjäder har tillsammans med Resona Utveckling AB utvecklat ett nytt bostadskvarter i Lund. Projektet omfattar totalt 41 lägenheter som fördelas på tre huskroppar.


Ämnen i artikeln:

LundKrook & TjäderBrunnshög

Krook & Tjäder har, tillsammans med Resona Utveckling AB, utvecklat ett nytt bostadskvarter i Brunnshög, i Lund. Projektet omfattar totalt 41 lägenheter som fördelas på tre huskroppar.

– Vi är stolta över bostadsprojektet Kvarteret Hängmattan 1 där vi fått förtroendet att rita både hus och landskap. Det skapar ett stadsmässigt och innehållsrikt kvarter med en stor variation av bostadstyper och attraktiva utemiljöer, säger Stina Froste, arkitekt på Krook & Tjäder.

Bostadsprojektet har beviljats bygglov och byggstart beräknas till sommaren 2019.

– Bostadskvarteret Hängmattan 1 i Brunnshög är ett spännande uppdrag som gör avtryck i staden. Vi har haft ett gott samarbete med Krook & Tjäder där de gestaltat ett nyskapande bostadskvarter i ett av Lunds nyaste och attraktivaste bostadsområden, , säger Sam Giertz Managing Partner på Resona Utveckling AB.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.