Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Bygger 250 bostäder i Barkarby

Publicerad: 9 december 2015, 08:21

Bild: Järfälla kommun.

Ikano Bostad köper ett kvarter i Barkarbystaden, Järfälla, av kommunen. Totalt ska bolaget bygga 250 bostadsrätter i kvarteret.


Ämnen i artikeln:

Ikano BostadJärfällaBarkarbystaden

Ikano Bostad köper ett kvarter i Barkarbystaden, Järfälla, av kommunen. Totalt ska bolaget bygga 250 bostadsrätter i kvarter 11, med en första inflyttning under vintern 2017/2018.

Köpe- och exploateringsavtalet som godkändes av kommunfullmäktige i Järfälla den 7 december omfattar ett av de tolv kvarter som ingår i Barkarbystadens första etapp. Ikano Bostad ska bygga totalt cirka 250 bostadsrätter där den första delen innehåller 75 lägenheter med byggstart under 2016 och planerad inflyttning vintern 2017/2018.

– Järfällas mål är att ta täten som Sveriges snabbast växande kommun. Jag är glad att Ikano Bostad är med och bidrar till detta genom 250 nya bostäder i Barkarbystaden, säger kommunstyrelsens ordförande Claes Thunblad (S).

Redaktionen

Källa: Järfälla kommun

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.