Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Brinova anlitar Peab

Publicerad: 15 november 2017, 08:18

Per Johansson.

Foto: Brinova.

Brinova anlitar Peab för att bygga två punkthus med 60 lägenheter i Hammar, Kristianstad. “Vi är angelägna om att samarbeta med entreprenörer som prioriterar områden som är viktiga för oss”, säger Brinovas vd Per Johansson.


Ämnen i artikeln:

Brinova FastigheterKristianstadPeab

Brinova anlitar Peab för att bygga två punkthus med 60 lägenheter i Hammar, Kristianstad. Lägenheterna kommer att variera i storlek, från 1 rum och kök till 3 rum och kök.

– Det känns roligt och spännande att få dra igång vårt bostadsprojekt i samarbete med Peab. Vi är angelägna om att samarbeta med entreprenörer som prioriterar områden som är viktiga för oss och som kan möta våra högt ställda krav, säger Brinovas vd Per Johansson, i ett pressmeddelande.

Byggprojektet startar omgående och lägenheterna beräknas klara för inflyttning hösten 2019.

– Det är ett spännande bostadsprojekt i Kristianstad där Peab tillsammans med Brinova kommer att uppföra bostäder med goda bostadskvalitéer, säger Peabs regionchef Bratislav Marjanovic, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.