lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Bostäder

Atrium Ljungberg bygger vidare i nya Uppsala

Publicerad: 14 augusti 2019, 04:51

Atrium Ljungberg ska uppföra 44 hyresrätter i Gränby park. Dotterbolaget TL Bygg bygger. Foto: TL Bygg

Atrium Ljungberg startar projektet Gränby park med ett miljöklassat hyreshus med 44 lägenheter.

Ämnen i artikeln:

GränbystadenAtrium LjungbergTL ByggHyresrätter

Atrium Ljungberg bygger vidare i Gränbystaden i Uppsala under namnet Gränby park. Först ut blir ett miljöklassat hyreshus med 44 lägenheter.

Det är Atrium Ljungberg-ägda byggbolaget TL Bygg som ska uppföra 44 hyresrätter ett av de fyra hus som planeras i projektet Gränby park i Gränbystaden. Det berättar bolagen i ett gemensamt pressmeddelande. Preliminär byggstart är under tredje kvartalet 2019 med en beräknad byggtid på 14 månader. Huset blir i sex våningsplan med fem bostadsplan och kommersiella lokaler i entréplan. Lägenheterna är fördelade på ett gemensamt trapphus med loftgångar på varje plan och fastigheten kommer byggas i enlighet med Miljöbyggnad Silver.

Inflyttning beräknas till fjärde kvartalet 2020.

– Gränby Park blir nästa steg i Atrium Ljungbergs satsning på Gränbystaden. Kvarteret får ett trevligt och lugnt läge men med gallerians alla tänkbara bekvämligheter bara ett stenkast bort. Med TL Bygg får vi en samverkanspartner vi känner oss trygga med och är övertygade om kommer utföra projektet på bästa möjliga sätt, säger Cia Axelsson, projektledare på Atrium Ljungberg i ett pressmeddelande.

Andreas Jennische

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev