Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Aros Bostad förvärvar i Solna

Publicerad: 24 augusti 2020, 10:28

Nya stadsdelen Pampas-Ekelund i Solna

Foto: Amkvo

Aros Bostad har förvärvat runt 500 byggrätter i nya området Pampas - Ekelund, i Solna. Säljare är HSB Bostad. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Aros BostadSolna

Byggrätterna ingår i den första etappen av Ekelundsområdet som utvecklats av Solna stad och HSB Bostad. Detaljplanearbetet är påbörjat och den första etappen avser totalt cirka 1000 bostäder. Det nya området ligger i direkt anslutning till Pampas Marina i Solna. 

Affären innebär även att Aros Bostad och HSB Bostad kommer utveckla den nya stadsdelen tillsammans via ett gemensamt exploateringsbolag. 

– Vi ser fram emot att utveckla den nya stadsdelen tillsammans med HSB Bostad och Solna stad. Det är ett fantastiskt läge för att skapa attraktiva och hållbara bostäder i och med närheten till både vatten, grönområden och goda kommunikationer, säger Magnus Andersson, vd på Aros Bostad, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Aros BostadSolna

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.