Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

ALM Equity deltar i Häggviks utveckling

Publicerad: 31 mars 2016, 05:19

ALM Equity förvärvade tidigare i år en del av fastigheten Städet 2 i södra Häggvik, Sollentuna. Detaljplanen medger cirka 1 200 bostäder. Bild: ALM Equity.

ALM Equity har förvärvat en del av fastigheten Städet 2 i södra Häggvik, Sollentuna. Detaljplanen medger cirka 1 200 bostäder, fördelat på 75 000 kvadratmeter BTA Bostäder.


Ämnen i artikeln:

ALM EquitySollentuna

Södra Häggvik är ett utvecklingsområde i Sollentuna norr om Stockholm. Stadsdelen är under stor exploatering, där ett kontors- och industriområde ska bli en ny stadsdel med boende, service, kontor, butiker och restauranger.

Byggnationen ska uppföras med “stadskaraktär” – varierande storlekar och olika upplåtelseformer.

– Södra Häggvik som område genomgår en stor förändring och vi ser fram emot att få vara med och utveckla Sollentunas nya stad. Vi ser Sollentuna som ett viktigt och växande centrum norr om Stockholm – där bebyggelsen influeras av stadens puls, ett utmärkt kommunikationsläge och närheten till grönområden, Edsviken och rekreationsområden. Detta är kvaliteter som vi vet att våra kunder uppskattar, säger Joakim Alm, vd på ALM Equity.

Redaktionen

Källa: ALM Equity

Ämnen i artikeln:

ALM EquitySollentuna

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.