Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Ägarlägenheter i Solna och Stockholm

Publicerad: 29 januari 2013, 14:28

Wåhlin Fastigheter bygger åtta radhus ovanpå en före detta kontorsfastighet på Jungfrudansen i Solna.


Ämnen i artikeln:

Wåhlin Fastigheter

Wåhlin Fastigheter bygger åtta radhus ovanpå en före detta kontorsfastighet på Jungfrudansen i Solna. Man ska även bygga ägarlägenheter på Döbelnsgatan i Stockholm.

Utsikt Jungfrudansen.

De nya bostäderna står på taket till en gammal kontorsfastighet som byggs om till 110 hyreslägenheter och ett gruppboende. Inflyttning är planerad till september 2013. Radhusen får en boyta på 100–125 kvadratmeter.

– Skillnaden mot att bygga bostadsrätter är att vi får åtta enskilda fastighetsägare på taket som får möjligheten att hyra ut sina bostäder självständigt precis som om de bodde i ett radhus eller villa. De äger och styr över sitt boende och sin investering, säger Mårten Norén, fastighetschef på Wåhlin Fastigheter.

– Denna nya ägandeform är därför ett bra sätt att tillföra nya lägenheter i bostadsbristens Stockholm. Vi bygger nu även ägarlägenheter på Döbelnsgatan i Stockholm och på Järnvägsgatan i Sundbyberg, säger Mårten Norén.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Wåhlin Fastigheter

Ämnen i artikeln:

Wåhlin Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.