Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Bostäder

650 nya skånska bostäder

Publicerad: 24 juni 2015, 04:52

Magnolia Bostad förvärvar ett markområde i Arlöv utanför Malmö, genom ett avtal med Valdemar Estate. Samtidigt ingår Magnolia ett partnerskap med Valdemar Skåne om att utveckla ett markområde i centrala Lund. De båda projekten förväntas leda till 200 nya bostäder i Arlöv och 450 i Lund.


Ämnen i artikeln:

ArlövLundMagnolia bostad

– Vi har sedan tidigare en närvaro i Helsingborg genom våra två projekt Mariastaden och Oceanhamnen, säger Fredrik Lidjan, verkställande direktör för Magnolia Bostad. Det gläder mig att vi med dessa nya affärer i Arlöv och Lund ytterligare förstärker vår position i södra Sverige.

Markområdet i Arlöv är detaljplanerat för bostäder, som Magnolia avser att arbeta om och utveckla fastigheterna som hyresrätter.

För fastigheterna i Lund finns ännu ingen detaljplan, men arbetet med den ska inledas omgående. Även där avser Magnolia bygga hyresrätter på sin andel, 330 lägenheter, medan Valdemar Skåne vill bygga bostadsrätter.

Båda affärerna är villkorade av att detaljplanerna vinner laga kraft.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Magnolia Bostad

Ämnen i artikeln:

ArlövLundMagnolia bostad

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.