Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

400 nya bostäder i Åkersberga

Publicerad: 25 maj 2018, 10:39

Illustration: Petter Furå.

Wallenstam kommer uppföra runt 400 nya hyresrätter i Åkersberga. Idag, fredag, påbörjades byggnationen av den första av två byggprojekt.


Ämnen i artikeln:

ÅkersbergaWallenstam Fastigheter

Den första etappen omfattar 128 nya lägenheter i Norrgårdshöjden i Åkersberga. Det andra projektet har tilldelats markanvisning och kommer uppföras vid Söraskolan med byggstart planerat till 2018.

– Det är glädjande att Wallenstam etablerar sig i Österåker och därmed bidrar till både fler bostäder och en ökad konkurrens till gagn för alla, säger Michaela Fletcher (M), Kommunstyrelsens ordförande.

– Vi ser väldigt mycket fram emot att bidra till fler hyresrätter i Österåker som är en av landets snabbast växande kommuner och ny för oss som stadsutvecklare. Norrgårdshusen med 128 lägenheter blir vår första nyproduktion här och senare i år hoppas vi kunna starta nyproduktion av cirka 300 lägenheter vid Söraskolan, säger Hans Wallenstam, vd på Wallenstam.

Inflyttning sker under 2019.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.