tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Bostäder

200 nya bostäder i Nykvarn

Publicerad: 8 juli 2019, 11:56

Bild: I am Home

I am Home uppför 200 nya hyreslägenheter i Bergtorp, i Nykvarn. Bostäderna utvecklas inom ramen för moderbolaget We are Tomorrows och NREPs nya gemensamma fastighetsbolag.

Ämnen i artikeln:

I am home bostäderNREPWe are TomorrowNykvarn

I am Home uppför 200 nya hyreslägenheter i Bergtorp, i Nykvarn. Bostäderna utvecklas inom ramen för moderbolaget We are Tomorrow och NREPs nya gemensamma fastighetsbolag.

Projektet omfattar närmare 14 000 kvadratmeter BTA. Första etappen beräknas vara klar för inflyttning under hösten 2020.

– Vi är väldigt glada över projektet i Nykvarn som är vårt första i Stockholmsregionen. Vår projektmodell och idé om att de framtida hyresgästernas livsglädje ska vara i centrum i projektet sprider sig, säger Lars Wribe, Vd på I am Home, i ett pressmeddelande.

We are Tomorrow och NREP bildar ett joint venture för utveckling och ägande av hyresrätter. Ambitionen är att utveckla och förvalta ett bestånd om totalt 2000 lägenheter. Projektet i Nykvarn blir bolagets första.

– Partnerskapet med NREP ger en långsiktig finansiering som skapar oss större möjligheter att förvärva såväl färdiga som potentiella byggrätter och bygga upp ett bestånd av hyresfastigheter. Samarbetet visar att vi är på god väg att bli en mycket stark aktör i byggandet av morgondagens stad, säger Terje Björsell, vd för We are Tomorrow, i ett pressmeddelande.

– För oss är samarbetet ytterligare ett viktigt steg i vår ambition att växa inom bostadssegmentet i Sverige. Vi ser framemot ett givande samarbete, säger Stefan Wallander, vd för NREPs Svenska verksamhet, i pressmeddelandet.

Ajda Dzambic

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev