Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

133 nya bostäder i Uppsala

Publicerad: 12 januari 2018, 11:00

Bild: Tengbom

NCC kommer, tillsammans med Uppsalahem och Uppsala Parkerings AB, bygga 133 hyreslägenheter i Rosendalsområdet, i Uppsala. Ordervärdet uppgår till 290 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

UppsalaNCCUppsalahem

NCC kommer, tillsammans med Uppsalahem och Uppsala Parkerings AB, bygga 133 hyreslägenheter i Rosendalsområdet, i Uppsala. Projektet innehåller även parkeringshus och en lokal. Ordervärdet uppgår till 290 miljoner kronor.

– Uppsala växer så det knakar och efterfrågan på hyresrätter är fortsatt stor. Med NCC som partner kommer vi nu tillföra ytterligare ett antal mycket efterfrågade hyresrätter i en ny stadsdel, säger Niosha Baghaei, byggchef Uppsalahem AB.

Parkeringshuset kommer breda ut sig på 14500 kvadratmeter och inkludera en lokal på 2200 kvadratmeter på bottenvåningen.

– Detta är ett utmanande och roligt projekt som genomförs i partnering tillsammans med Uppsalahem och Uppsala Parkerings AB. Samarbetsformen tryggar genomförandeprocessen och leder till en bra och hållbar slutprodukt, säger Henrik Landelius, Sverigechef NCC Building.

Byggstart sker under februari 2018 och inflyttning är planerad till 2020.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

UppsalaNCCUppsalahem

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.