lördag4 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Bostäder

121 nya bostäder i Hyllie

Publicerad: 2 juli 2019, 07:01

Illustration: HSB

NCC kommer i samverkan med HSB uppföra 121 nya bostadsrätter i Hyllie, i södra Malmö. Ordervärdet uppgår till totalt cirka 230 miljoner kronor.

Ämnen i artikeln:

HyllieHSBNCC

NCC kommer i samverkan med HSB uppföra 121 nya bostadsrätter i Hyllie, i södra Malmö. Ordervärdet uppgår till totalt cirka 230 miljoner kronor. Det meddelar företaget i ett pressmeddelande.

Projektet genomförs i två etapper, där den första etappen omfattar 78 lägenheter och etapp två resterande 43 lägenheter. I uppdraget ingår även att anlägga en innergård med grönska och lekytor samt en parkering.

– Intresset för våra bostäder vid Hyllie Boulevard är stort.  Här får de boende det bästa av två världar – ett boende vid ett lugnt parkläge och pulsen i Hyllie på gångavstånd., säger Caroline Ellberg, projektledare, HSB Projektpartner, i pressmeddelandet.

Byggstart för etapp 1 sker under sommaren 2019 och byggnationen för etapp 2 beräknas starta i början av 2020. Projektet väntas vara klar för inflyttning under 2021.

– Genom nära samverkan har vi tillsammans skapat fantastiska bostäder som kommer att bli ett efterlängtat tillskott på bostadsmarknaden i Malmö. Vi ser nu fram emot att få sätta spaden i marken och börja bygga, säger Ulf Öst, affärschef NCC Building Sweden, i pressmeddelandet.

Ajda Dzambic

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev