Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

113 nya bostäder i Upplands Väsby

Publicerad: 27 augusti 2019, 11:08

Bild: Riksbyggen

Riksbyggen kommer uppföra 113 hyresrätter i området Fyrklövern i Upplands Väsby. Byggstart beräknas ske under mars/april 2020.


Ämnen i artikeln:

RiksbyggenTL Bygg

Riksbyggen kommer uppföra 113 hyresrätter i området Fyrklövern i Upplands Väsby. Byggstart beräknas ske under mars/april 2020, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

Projektet består av två flerbostadshus i sju våningsplan med tillhörande gård, garage och lokaler.

– Riksbyggen fortsätter sitt arbete med att tillföra Stockholmsregionen fler hyresrätter som det råder en akut brist på. Vi är mycket glada över vårt första hyresrättsprojekt i Upplands Väsby och att Riksbyggen genom det kan bidra till kommunens tillväxt, säger Carl-Johan Hansson, chef för affärsområde Fastigheter på Riksbyggen i pressmeddelandet.

Inflyttning planeras ske under vintern 2021/2022.

Riksbyggen har tecknat entreprenadavtal med TL Bygg för genomförande av projektet.

– Vi är väldigt glada och stolta över avtalet med Riksbyggen som är en beställare vi länge strävat efter att arbeta med och vars värderingar och syn på hållbar samhällsutveckling vi delar. Det är också inspirerande att vara en del av det större projektet Fyrklövern, säger Jonas Bölegård, affärschef på TL Bygg i bolagets pressmeddelande.

Husen kommer att certifieras med Miljöbyggnad Silver.

Ajda Dzambic

Ämnen i artikeln:

RiksbyggenTL Bygg

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News